GYIK

 

ELŐLEG FIZETÉSE:


A foglalás véglegesítéséhez 50% előleg fizetése szükséges! Kérjük, az előleg befizetése előtt olvassa el a lemondási feltételeket!
Az előleget az alábbi számlára kérjük átutalni:
Számlatulajdonos: CSALÁDI PANZIÓ KFT.
Számlavezető bank: MKB BANK NYRT.
Számlaszám:  10101188-04067200-01005007
Átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük, szíveskedjenek feltüntetni a szállásfoglaló nevét, akkor is, ha az megegyezik a számlatulajdonossal! Ennek hiányában nem tudjuk beazonosítani a befizetését!


A LEMONDÁSI díjak a következők:
Amennyiben foglalását az érkezési időpontot megelőzően legalább 8 nappal korábban lemondja, az előleget teljes mértékben visszatérítjük. 
Érkezés előtti 7 napon belüli lemondás esetén azonban az előleg teljes összege levonásra kerül, lemondási díjként szolgál.
Lemondását írásban lehet megtenni az info@csaladipanzio.hu e-mail címen.
Köszönjük megértésüket!


Ár tartalmazza:

 

Fizetés módja:

  1. banki átutalással

  2. készpénzzel

  3. bankkártyával

  4. Széchenyi Pihenőkártyával (Szálláshely alszámla)

További információk:
A bejelentkezés az érkezés napján délután 12 órától este 20 óráig, távozás napján délelőtt 11 óráig állnak rendelkezésükre!
Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek!!! Ennek hiányában jogunkban áll a foglalást előzetes értesítés nélkül törölni.
A törvényi szabályozásnak megfelelően minden szobánk nemdohányzó. Aki ennek ellenére dohányzik a szobában, annak kártérítést kell fizetnie, melynek összege 40.000.- Ft a speciális takarításra való tekintettel.

 

Tekintse meg panziónkról készült bemutató brosúránkat ide kattintva.

A panaszkezelési szabályzat ide kattintva tölthető le.

A vendégtájékoztató ide kattintva tölthető le.


Pályázat